Over ons

Ben je ook zo gek op gamen? Heb je ook doorgekregen dat je voor de ultieme game-ervaring de beste gameproducten nodig hebt? Dan zitten wij in ieder geval met je op één lijn. Ons team van specialisten heeft als geen ander door wat het belang van de juiste gameproducten is.

Mede daarom werken wij met veel plezier aan deGamegids.nl. Het woordje ‘wij’ verwijst in dit geval naar een team van gameliefhebbers en –specialisten. Wij zijn al geruime tijd in de wereld van gaming actief, waardoor wij veel kennis op hebben gedaan. Ook hebben wij veel ervaring en inzichten opgedaan. Aan de hand van onze kennis, ervaringen en inzichten zijn wij in staat om je van de beste adviezen te voorzien.

Dit doen we op deGamegids.nl 100% onafhankelijk. Veel vergelijkbare websites werken met merken of fabrikanten samen, maar dat doen wij bewust niet. Door 100% onafhankelijk te zijn, zijn wij in staat om eerlijke adviezen te delen. Dat zorgt ervoor dat je op deze website louter informatie over de beste gameproducten vindt.

Overigens beleven wij veel plezier aan deze website. Dit heeft uiteraard met onze hobby te maken, maar ook met de ontwikkelingen in de gamewereld. Regelmatig worden nieuwe games, consoles en accessoires uitgebracht. Dat biedt ons de mogelijkheden om deze nieuwe producten te reviewen. Het is mede daarom aan te raden om deze website regelmatig te bekijken.

Onder aan de streep beleven wij aan deGamegids.nl vooral heel veel plezier. Het is geweldig dat wij van onze hobby ons werk hebben gemaakt. Het voelt voor ons ook geweldig om jou van de beste adviezen te mogen voorzien. Check hiervoor de verschillende reviews op deze website. Veel gameplezier gewenst in ieder geval, namens het specialistenteam van deGamegids.nl.