1. processor

De top 10 beste processors van 2024

Aandacht! Als je op zoek bent naar de beste processor, ben je hier op het juiste adres. In dit artikel delen we onze lijst met top 10 processor die alle prestaties en kenmerken hebben die je mag verwachten. Wil jij weten welke processor de beste is? Lees dan verder om onze selectie te ontdekken.

Wat is de beste processor van 2024? Vind hier de top 10!

Kun je ook zo genieten van het spelen van een bepaalde game? Om nog meer plezier aan deze game te beleven, is de aanschaf van de beste Unknown aan te raden. Met de beste Unknown beleef je niet alleen meer plezier, maar ook behaal je ook nog betere prestaties met het gamen.

Speciaal voor jou zijn op zoek gegaan naar de 10 beste Unknown. De 10 Unknown waar wij uiteindelijk bij uitgekomen zijn, zijn de aanschaf meer dan waard. Met deze 10 beste Unknown geniet je gewoonweg veel meer van je games, je game console en de tijd die je aan het gamen besteedt.

Laatste aanpassing: 27 jul. 2023

De 5 beste processors op een rijtje

Zie je voordelen van een nieuwe Unknown in? Dan doe je er verstandig aan om even onderstaande 5 reviews op je gemakje door te nemen. In deze 5 reviews bespreken wij namelijk de 5 beste Unknown van dit moment. Door voor één van deze varianten te kiezen, breng je je gamebeleving naar een hoger niveau. Je beleeft hierdoor een stuk meer plezier, terwijl je ook veel betere gameprestaties kunt leveren.

1. AMD Ryzen 5 4500 Processor 3.6 GHz (4.1 GHz) 6-cores 12 threads 11 MB cache AM4 Socket AMD Wraith Stealth.

5/5

De processor heeft een capaciteit van 11 MB aan cachegeheugen, wat de reactietijd van de processor aanzienlijk verhoogt. Bovendien biedt het processorunieke features zoals Precision Boost 2 en Extended Frequency Range (XFR). Met deze technologieën kunt u de prestaties van uw systeem aanpassen aan uw behoeften. Om de prestaties en betrouwbaarheid van de Ryzen 5 4500 processor te verbeteren, heeft AMD de Wraith Stealth-koeler geïntegreerd. Met een TDP van maar 65 W is deze koeler in staat om de processor te koelen tijdens uitvoerige taken. Bovendien is de koeler stil en energiezuinig, wat betekent dat u een efficiëntere gaming-ervaring kunt krijgen.

2. AMD Ryzen 5 5500 Processor 3 6 GHz 4 2 GHz 6-cores 12 threads 19 MB cache AM4 Socket AMD Wraith Stealth doos.

5/5

Met deze processor krijg je een enorme verbetering van prestaties in vergelijking met vorige generatie processors. Het heeft een 19MB cache, waardoor het een zeer krachtige processor is. AMD heeft ook de technologie van SenseMI toegevoegd, waardoor de processor intelligent reageert op de behoeften van de gebruiker. De processor wordt geleverd met de AMD Wraith Stealth koeler, waardoor het een perfecte combinatie is voor prestatieverbeteringen met lage temperaturen. De koeler heeft een zichtbare RGB-verlichting, waardoor je systeem er nog fraaier uitziet. De koeler is ook erg stil, waardoor je geen last hebt van geluidsoverlast.

3. AMD RYZEN 7 5800X AM4-processor 4 70 GHz 8 kernen.

5/5

De AMD RYZEN 7 5800X AM4-processor biedt betrouwbare prestaties voor de meest veeleisende gamers. Met een kloksnelheid van 4,7 GHz en 8 kernen is deze processor de perfecte keuze als je op zoek bent naar een topprestatie. De processor geeft je de mogelijkheid om de nieuwste games op de hoogste instellingen te spelen, zonder dat je prestaties daaronder lijden. De AMD RYZEN 7 5800X AM4-processor is voorzien van geavanceerde technologie, waaronder een 24 MB GameCache-geheugen, SMT-ondersteuning en een gebruiksvriendelijke AMD Wraith Stealth-koeler. Met deze technologie kun je de prestaties van de processor maximaliseren en kun je de meest veeleisende games spelen zonder te worden beperkt door de prestaties. De processor kan ook worden gebruikt voor het bewerken van video's en het rendern van 3D-beelden, waardoor het een uitstekende keuze is voor professionele gebruikers.

4. AMD Ryzen 9 5900X.

5/5

Met de AMD Ryzen 9 5900X haal je de hoogste gamingprestaties in huis. Deze processor is het beste wat er op desktopgebied te krijgen is. Het is de perfecte processor voor gamers die op zoek zijn naar hoge kloksnelheden. De processor heeft een zeer hoge single-thread prestatie, waardoor de processor zeer geschikt is voor applicaties met veel rekenkracht. Met de processor haal je ook een betere prestatie, multitasking en productiviteit in huis. De AMD Ryzen 9 5900X heeft een krachtige 8-core, 16-thread configuratie die een hoge kloksnelheid en een zeer hoge snelheid per kern biedt. De processor heeft ook een imposante 20 MB cache, wat betekent dat je een soepele multitasking ervaring krijgt. De processor heeft ook een ongekend energieverbruik, waardoor je kunt genieten van een langere batterijduur. Bovendien biedt het een ongekende prestatie voor veeleisende games. De processor is ook voorzien van AMD's eigen technologieën, waaronder Precision Boost 2, Smart Prefetch en Extended Frequency Range, waardoor je nog meer prestaties krijgt.

5. Processor AMD RYZEN 5 5600X 3 7Ghz 32 MB AM4.

5/5

De AMD Ryzen 5 5600X is een krachtige processor die veel prestaties biedt. Dankzij de zes cores en een TDP van 65 watt is de processor uiterst efficiënt en laat hij je toe om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren. Dit maakt de AMD Ryzen 5 5600X de ideale processor voor gaming, contentcreatie en andere intensieve toepassingen. De processor is uitgerust met 32 MB L3-cache, wat betekent dat je gegevens sneller opgeslagen en verwerkt kunnen worden. Daarnaast heeft de AMD Ryzen 5 5600X ondersteuning voor DDR4-geheugen, wat de geheugensnelheid en de prestaties sterk verbetert. Bovendien kun je profiteren van de krachtige AMD-technologieën, zoals Precision Boost, AMD StoreMI en AMD Ryzen Master Utility. Hiermee kun je de prestaties van je systeem verbeteren en de prestaties van je processor optimaliseren.

Nog eens 5 prima processors

Heb je de perfecte Unknown nog niet gevonden? Dan is het verstandig om ook even onderstaande 5 reviews goed door te nemen. Speciaal voor dit artikel zijn wij namelijk op zoek gegaan naar de 10 beste Unknown. Dit geeft des te meer aan dat wij niet over één nacht zijn gegaan. Ook over de onderstaande 5 Unknown zijn wij in ieder geval te spreken. Zij blinken op net iets andere gebieden uit dan de bovenstaande 5 Unknown.

6. AMD Ryzen 7 5700X Processor.

5/5

De AMD Ryzen 7 5700X processor is een krachtige processor die ontworpen is om de meest veeleisende taken te verwerken. De processor heeft acht cores en zestien threads, waardoor hij uitstekend geschikt is voor multitasking. De processor is geschikt voor moederborden met een Socket AM4, wat betekent dat hij compatibel is met veel moderne systemen. De processor heeft een kloksnelheid van 4600 MHz en een turbo-modus tot maximaal 4000 MHz. Dit betekent dat de processor uitstekend presteert bij het uitvoeren van zware processen. De processor heeft ook een energie-efficiëntie die tot 20% hoger is dan andere processoren in dezelfde categorie. Dit betekent dat je met deze processor langere tijd kunt werken zonder de prestaties te verliezen.

7. Intel Core i7 10700F 2.9 GHz 8-kern 16 threads 16 MB cache LGA1200 Socket doos.

5/5

De Intel Core i7-10700F is een high-end processor van de 10de generatie Core™ i7-familie. De processor heeft 8 kernen en 16 threads, waarmee multitasking eenvoudig wordt uitgevoerd. Hij beschikt over een LGA 1200 (Socket H5) socket, 16 MB cache en een kloksnelheid van 2,9 GHz. Het maximaal ondersteunde intern geheugen bedraagt 128 GB met DDR4-SDRAM als geheugentypen. De processor heeft een PCI Express configuratie van 1x16,2x8,1x8+2x4 en ondersteund SSE4.1,SSE4.2,AVX 2.0. Daarnaast heeft de Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 frequency van 4,8 GHz en Intel® Turbo Boost Technology 2.0 frequency van 4,7 GHz. Dit maakt het mogelijk om een hogere prestatie te leveren en de meest veeleisende taken uit te voeren. De processor wordt geleverd in een retaildoos.

8. AMD Ryzen 7 5800X3D Processor.

5/5

De AMD Ryzen 7 5800X3D processor is een krachtige processor die gericht is op prestaties. U kunt uw pc opvoeren met de krachtige 8-cores en 16 threads, waardoor uw pc meer taken tegelijkertijd kan verwerken. De processor werkt op een kloksnelheid van 3400 MHz en kan worden opgedreven naar 4500 MHz, wat resulteert in verbeterde prestaties. De processor is compatibel met Socket AM4 moederborden, wat betekent dat u deze gemakkelijk kunt upgraden naar de nieuwste generatie Ryzen processoren. De AMD Ryzen 7 5800X3D processor is ook voorzien van AMD SenseMI technologie. Deze technologie past de processor aan aan uw workload - het optimaliseert de prestaties en levert energie besparende voordelen. Het heeft ook een slimme cache-architectuur, wat betekent dat het toegang krijgt tot de data die het nodig heeft, wat resulteert in betere prestaties. De processor is ook voorzien van een geïntegreerde GPU, wat betekent dat u geen grafische kaart nodig heeft voor bepaalde taken. De AMD Ryzen 7 5800X3D processor is de perfecte keuze voor mensen die prestaties en snelheid willen combineren met energie-efficiëntie.

9. Intel Core i7 13700K Processor 3.4 GHz (5.4 GHz) 16 core 8P+8E 24 threads 30 MB cache LGA1700 Socket doos.

5/5

De Intel Core i7-13700K processor biedt een uitstekende prestatie en veelzijdigheid. De processor heeft een hoge kloksnelheid van 3,4 GHz, 16 cores, 8P+8E 24 threads en een enorme 30 MB cache. De processor past in de LGA1700 Socket doos en heeft een dubbelkanaals geheugen met een maximum van 128 GB. Ondersteunde geheugentypen zijn DDR4-SDRAM en DDR5-SDRAM. De Intel UHD Graphics 770 is geïntegreerd met de processor en er zijn verschillende grafische uitgangen, zoals Embedded DisplayPort (eDP) 1.4b, DisplayPort 1.4a en HDMI 2.1. De processor is geschikt voor gebruik in PC's, tablets, werkstations en biedt PCI Express slots versie 4.0 en 5.0. Bovendien is de processor uitgerust met Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0, waardoor de kloksnelheid maximaal 5,4 GHz kan bereiken. De Intel Core i7-13700K is een uitstekende keuze voor al uw gaming- en productiviteitsbehoeften.

10. Intel Core i9-13900K, Intel® Core™ i9, LGA 1700, Intel, i9-13900K, 64-bit, Intel® 13de generatie Core™ i9.

5/5

De Intel Core i9-13900K is een processor uit de Intel® 13de generatie Core™ i9-serie die speciaal ontwikkeld is om de prestaties van pc's, laptops en tablets te verbeteren. De processor is voorzien van een LGA 1700-socket en ondersteunt een dubbelkanaals geheugen met een maximale capaciteit van 128 GB. De processor is ook geschikt voor DDR4-en DDR5-SDRAM geheugentypen. De Intel Core i9-13900K biedt ook een aantal geavanceerde grafische mogelijkheden met ingebouwde Intel UHD Graphics 770. Dit maakt het mogelijk om high-definition beelden weer te geven met een maximale resolutie van Embedded DisplayPort (eDP) 1.4b, DisplayPort 1.4a en HDMI 2.1-uitgangen. Bovendien wordt deze processor geleverd met Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 frequency van 5,7 GHz en Intel® Thermal Velocity Boost Frequency van 5,8 GHz voor meer prestaties en betrouwbaarheid. De Intel Core i9-13900K is geschikt voor computers, laptops, tablets en workstations en ondersteunt PCI Express 4.0 en 5.0-sloten.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste Unknown

Voor de selectie van de 10 beste Unknown zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Nee, wij hebben een uitgebreid onderzoek achter de rug, waarbij wij onder meer op de prijs, kwaliteit, samenstelling, pluspunten en minpunten hebben gelet.

Ja, deze Unknown review is 100% betrouwbaar. Dit komt onder meer doordat wij het onderzoek volledig zelf uitgevoerd hebben. Wij hebben alle varianten zelf bekeken, bestudeerd en geanalyseerd. Juist hierdoor zijn wij in staat geweest om een complete top samen te stellen.

Ja, deze Unknown is 100% onafhankelijk. Wij werken bewust niet samen met merken of fabrikanten. De 10 Unknown die wij aanraden, zijn dan ook varianten waar wij zelf ook voor zouden kiezen.

Auteur

Gamen is ongetwijfeld de grootste hobby in mijn leven. Het is iets wat ik het liefste elke dag doe, maar het is ook iets waarbij ik veel van mezelf vraag. Om uiteindelijk de beste gameprestaties te leveren, heb ik veel onderzoek gedaan naar de beste gameproducten. Alle kennis die ik daarbij opgedaan heb, deel ik graag met je op deze website. Dit doe ik niet alleen, maar samen met een team van gameliefhebbers.

30 jun. 2023
Jarno
Jarno

Onze laatste woord over processor

Met deze bovenstaande top 10 zou je dus voor de beste keuze moeten gaan als je op zoek bent naar een processor. We kunnen wel aanraden om je aankoop te baseren op deze selectie. We hopen ook dat het je helpt om je keuze te focussen op de beste processor voor jouw behoeften. Laat zo je reactie achter over deze processor, kom met ervaringen waar je mee bent gekomen en deel je opinie over de producten met andere lezers. Deze top 10 is zorgvuldig samengesteld en hopelijk kan het jou helpen bij je zoektocht naar de juiste processor. We raden je aan om je beslissing te baseren op deze selectie. We weten zeker dat deze producten de prestaties kunnen waarmaken die jij verwacht van een processor. Daarbij komt ook nog de prijs- kwaliteitverhouding, waardoor je een goede investering doet. Laat je ervaringen achter en deel je mening over de processors, zodat ook andere lezers van onze top 10 gebruik kunnen maken.

Is een nieuwe processor aan te raden?

Ja, een nieuwe Unknown is aan te raden. Dat is zeker het geval in deze twee situaties:

  • Je wilt voor het eerst een Unknown uitproberen. Heb je tot voorheen nog geen Unknown gebruikt tijdens het gamen? Of speelde je je games voorheen op een andere manier? Ongeacht wat de situatie is, kan het geen kwaad om eens een Unknown uit te proberen. Grote kans dat ‘ie bij je in de smaak valt.
  • Je huidige Unknown is aan vervanging toe. In de wereld van gameproducten staat de tijd niet stil. Dit blijkt overduidelijk uit de nieuwste Unknown waar je voor kunt kiezen. Mocht je je huidige Unknown graag willen vervangen, kies je ook het beste voor één van bovenstaande varianten.

Waar moet een nieuwe processor aan voldoen?

Kies niet voor de eerste de beste Unknown die je online tegenkomt. Dat is één van de belangrijkste adviezen wij je mee willen geven. Je moet namelijk alleen kiezen voor een Unknown die aan de belangrijkste eisen voldoet:

  • De Unknown moet aan jouw wensen voldoen. Welke eisen stel je precies aan je nieuwe Unknown? Dat is één van de belangrijkste vragen om op voorhand over na te denken. Als je dat hebt gedaan, ben je snel in staat om de beste Unknown uit te kiezen.
  • De Unknown moet een top prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Zo raden wij je aan om alleen voor een Unknown van een A-merk te kiezen. Ook raden wij je aan om te investeren in de beste Unknown. Hier heb je simpelweg op termijn het meeste plezier van.