1. VPN

De top 10 beste VPNs van 2024

Kan u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de beste VPN? In dit artikel hebben we goed nieuws voor u. We hebben namelijk een lijst samengesteld van de top 10 VPN's die je kunt gebruiken. Of je nu een hogere veiligheid zoekt, een goede prijs, betrouwbare klantenservice of een eenvoudige installatie, in dit artikel kom je alles te weten. We hebben uitgezocht welke VPN's aan al uw wensen voldoen en deze voor u op een rijtje gezet. Blijf dus lezen om te ontdekken welke van deze producten het beste bij uw behoeften past.

Wat is de beste VPN van 2024? Vind hier de top 10!

Kun je ook zo genieten van het spelen van een bepaalde game? Om nog meer plezier aan deze game te beleven, is de aanschaf van de beste Unknown aan te raden. Met de beste Unknown beleef je niet alleen meer plezier, maar ook behaal je ook nog betere prestaties met het gamen.

Speciaal voor jou zijn op zoek gegaan naar de 10 beste Unknown. De 10 Unknown waar wij uiteindelijk bij uitgekomen zijn, zijn de aanschaf meer dan waard. Met deze 10 beste Unknown geniet je gewoonweg veel meer van je games, je game console en de tijd die je aan het gamen besteedt.

Laatste aanpassing: 1 aug. 2023

De 5 beste VPNs op een rijtje

Zie je voordelen van een nieuwe Unknown in? Dan doe je er verstandig aan om even onderstaande 5 reviews op je gemakje door te nemen. In deze 5 reviews bespreken wij namelijk de 5 beste Unknown van dit moment. Door voor één van deze varianten te kiezen, breng je je gamebeleving naar een hoger niveau. Je beleeft hierdoor een stuk meer plezier, terwijl je ook veel betere gameprestaties kunt leveren.

1. NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar.

5/5

Met NordVPN kun je veilig en gemakkelijk anoniem browsen en streamen. NordVPN is een betrouwbare VPN-serviceprovider met meer dan 5.100 servers in meer dan 59 landen. Met NordVPN kun je zorgeloos surfen en streamen, zelfs als je op openbare hotspots bent aangesloten. Met NordVPN kun je 6 apparaten tegelijkertijd beveiligen. Dit betekent dat je al je apparaten, zoals je laptop, tablet en smartphone, kunt beveiligen met slechts één abonnement. Met NordVPN krijg je ook krachtige anti-malwaretools. Deze tools detecteren mogelijke malware en voorkomen dat je geïnfecteerd raakt door kwaadaardige websites. Met NordVPN kun je gemakkelijk en veilig anoniem surfen en streamen. In de service zit een beveiligde tunnel die jouw internetverkeer versleutelt, waardoor je online activiteiten verborgen blijven voor hackers. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je privacy. Met NordVPN krijg je ook een abonnement van een jaar, zodat je voor een langere tijd kan genieten van deze service. Met deze service krijg je ook 24/7 klantenondersteuning om je te helpen bij eventuele vragen of problemen.

2. McAfee Total Protection 1 jaar 10 apparaten + McAfee VPN Premium 1 jaar 5 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android.

5/5

McAfee Total Protection biedt een robuuste beveiliging voor al je apparaten. Je krijgt als gebruiker een eenvoudig te gebruiken, maar krachtige online beveiliging voor je PC, Mac, Android- en iOS-apparaten. De software biedt een gecombineerde beveiliging tegen virussen, malware, ransomware, spyware en phishing-aanvallen. Daarnaast is deze abonnementsovereenkomst ook inbegrepen met McAfee VPN Premium (voor 5 apparaten) en biedt deze je een veilige, anonieme en privéverbinding wanneer je online bent. Zo surf je met een gerust hart en blijft je online activiteit en identiteit geheim. Ook is het mogelijk om geografische beperkingen te omzeilen en toegang te krijgen tot beperkte websites. Daarnaast is het ook mogelijk om bestanden op een veilige manier te delen en is er een militaire versleuteling om je data te beschermen. Deze abonnementsovereenkomst heeft een duur van 1 jaar en biedt je een krachtige beveiliging voor maximaal 10 apparaten met Total Protection en 5 apparaten met McAfee VPN Premium. De software is beschikbaar in een Nederlandse versie voor PC, Mac, iOS en Android. Als je de productcode hebt gekregen, kun je de software via een download link active.

3. Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten Nederlands.

5/5

Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten Nederlands biedt u een complete beveiliging van al uw apparaten. Het beschermt uw bestandsdata, persoonlijke informatie en privacy. U kunt met een gerust hart surfen, winkelen en bankieren. Bitdefender biedt u betrouwbare beveiliging zonder de prestaties van uw apparaten te verminderen. De software biedt een uitgebreide beveiligingsfunctie waarmee u kunt bladeren zonder belemmeringen, geen gedoe met virussen of malware. Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten is speciaal ontworpen om uw bestandsdata te beschermen tegen kwaadwillenden. U krijgt ook een VPN-dienst met een sterk versleutelingsniveau om uw online identiteit te beschermen. U kunt de VPN-software installeren op meerdere apparaten zodat u altijd beschermd bent tegen cyberaanvallen. Met Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten kunt u gerust surfen, winkelen en bankieren. U krijgt een uitgebreide beveiligingsfunctie en een betrouwbare VPN-dienst die uw online activiteiten beschermt tegen cybercriminelen. U kunt deze beveiligingssoftware gebruiken op.

4. Home Antivirus Panda Dome Advanced 5 VPN Windows.

5/5

Met Home Antivirus Panda Dome Advanced 5 VPN Windows heb je een krachtige beveiliging voor je Windows-apparaat. Je krijgt een beveiliging tegen malware, phishing en ransomware. Bovendien is de beveiliging geschikt voor maar liefst 5 apparaten, zodat je altijd optimaal beschermd bent. Zo kun je bijvoorbeeld je laptop, telefoon en tablet tegelijkertijd beveiligen. Daarnaast is deze antivirussoftware voorzien van een VPN. Hiermee kun je op een veilige manier op het internet surfen. Zo kun je bijvoorbeeld met een gerust hart bankzaken doen of online winkelen. Daarnaast heb je ook de bescherming van een firewall, zodat je veilig kunt surfen. Bovendien is de beveiliging geldig voor een jaar, zodat je een lange tijd optimaal beschermd bent. Kortom, met deze Home Antivirus Panda Dome Advanced 5 VPN Windows ben je altijd veilig online.

5. TP-Link TL-ER7206 VPN Router SafeStream.

5/5

De TP-Link TL-ER7206 is een uitstekende router met veel functies voor een betaalbare prijs. De router heeft een professionele SafeStream-technologie die uw netwerk beveiligt en een betrouwbare overdracht biedt. Het is ontworpen om verschillende soorten bedrijfsnetwerken te ondersteunen, met een hoge mate van beveiliging en een hoge doorvoersnelheid. De TP-Link TL-ER7206 is uitgerust met een aantal geavanceerde functies, waaronder VPN-tunneling, IPv6-ondersteuning, DHCP-server en client, dynamische DNS, geavanceerde NAT-mapping, HTTP-server en client, PPTP-server en client, ondersteuning voor UPnP en meer. Met deze functies kun je je netwerk volledig beheren en beveiligen, zodat alleen autorisatie- en toegangsrechten worden verleend aan bepaalde gebruikers. Het is ook compatibel met een breed scala aan besturingssystemen, waaronder Windows, Linux, Mac OS, iOS en Android. Dit betekent dat je de router op verschillende apparaten kunt gebruiken. Met de TP-Link TL-ER7206 heb je een krachtige router die je netwerk beveiligt en een snelle overdracht biedt. Het biedt een uitstekende netwerkprestaties.

Nog eens 5 prima VPNs

Heb je de perfecte Unknown nog niet gevonden? Dan is het verstandig om ook even onderstaande 5 reviews goed door te nemen. Speciaal voor dit artikel zijn wij namelijk op zoek gegaan naar de 10 beste Unknown. Dit geeft des te meer aan dat wij niet over één nacht zijn gegaan. Ook over de onderstaande 5 Unknown zijn wij in ieder geval te spreken. Zij blinken op net iets andere gebieden uit dan de bovenstaande 5 Unknown.

6. DrPhone AXR Pro 2 in 1 4G LTE Sim Mobiele Router 300 Mbps + 300mbps 2.4 GHz WiFi Router 120m² 32 Apparaten verbinden.

5/5

De DrPhone AXR Pro 2 in 1 4G LTE Sim Mobiele Router biedt een hoge prestatie voor mobiele dataverbindingen. Het is geschikt voor thuis of klein bedrijf met een dekking tot 120m². Het draadloze netwerk biedt een download- en uploadsnelheid van respectievelijk 300mbps en 300mbps bij 2.4 GHz. Met deze router kun je het mobiele datanetwerk met maximaal 32 apparaten tegelijk delen, zodat meerdere gebruikers tegelijkertijd kunnen genieten van extreem hoge downloadsnelheden tot 150 Mbps en uploadsnelheden tot 50 Mbps. De router heeft geen simlock, dus u kunt een simkaart van elke provider die 4G LTE ondersteunt gebruiken. De DrPhone AXR Pro 2 in 1 4G LTE Sim Mobiele Router heeft een intuïtief gebruiksvriendelijk ontwerp en is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het heeft ook een ingebouwde beveiligingsfunctie tegen cyberaanvallen, zodat je draadloos netwerk veilig is. Bovendien is het uitgerust met een lange batterijduur, zodat je probleemloos kunt genieten van continue, stabiele verbindingen.

7. Firewall ZyXEL USGFLEX50-EU0101F.

5/5

Het Firewall ZyXEL USGFLEX50-EU0101F is een krachtige en flexibele oplossing voor het creëren van een veilig en betrouwbaar netwerk. Dankzij de technologie van de firewall kunnen bedrijven en gebruikers hun netwerk beveiligen tegen kwaadwillende aanvallen. Door de geïntegreerde hardware-acceleratie worden de prestaties verhoogd, waardoor de netwerken optimaal beschermd zijn. Het Firewall ZyXEL USGFLEX50-EU0101F is ook uitgerust met een geavanceerde versie van het IPSec-protocol. Dit protocol biedt een betere beveiliging tegen data- en netwerkverlies en verhoogt ook de betrouwbaarheid. Bovendien is het Firewall ZyXEL USGFLEX50-EU0101F uitgerust met een intelligente firewall-regelgeving, waardoor gebruikers de controle hebben over hun netwerk en toegang kunnen regelen. Al met al biedt het Firewall ZyXEL USGFLEX50-EU0101F een krachtige en flexibele oplossing voor het beveiligen van netwerken. Met geavanceerde versies van de IPSec- en firewall-regelgeving, is het een uitstekende keuze voor zowel bedrijven als gebruikers. Bovendien is.

8. Cisco Meraki Z3 VPN Gateway en Router (geen firewall) throughput 1300 Mbit/s.

5/5

De Cisco Meraki Z3 VPN Gateway en Router is een echt veelzijdig apparaat dat netwerken van hoge kwaliteit levert. Het product is uitgerust met vijf gigabit Ethernet-poorten, waarmee u een enorme hoeveelheid gegevens kunt verzenden en ontvangen met een maximale doorvoersnelheid van 1300 Mbit/s. Alle poorten ondersteunen 802.3af/at Power over Ethernet (PoE) voor het aansluiten op netwerken. Met deze poorten kunt u eenvoudig internet- of lokale netwerkverbindingen maken en deze beveiligen met behulp van de geïntegreerde VPN-gateway. Deze gateway biedt flexibele en sterke encryptie en authenticatie om gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang. Daarnaast heeft de router ook een geïntegreerde firewall die uw netwerk beschermt tegen allerlei soorten online bedreigingen. Met de Meraki cloud-beheerders kunt u ook eenvoudig beleid instellen en overzicht houden over al uw netwerkverbindingen.

9. Draytek Vigor 2927 Dual WAN router 5x Gigabit LAN 2 USB poorten 50 IPsec VPN.

5/5

De Draytek Vigor 2927 Dual WAN router is een uiterst veelzijdige router met een hoogwaardige performance. Voorzien van 5 Gigabit LAN poorten en 2 USB poorten is hij ideaal voor bedrijven die veel dataverkeer hebben. De router biedt een hoge mate van veiligheid, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over cyberaanvallen. Daarnaast is de Vigor 2927 uitgerust met 50 IPsec VPN tunnels. Hiermee kun je veilig verbinding maken met buitenaf, bijvoorbeeld via een 3G/4G-verbinding of een DSL-verbinding. De router is bovendien voorzien van een dubbele WAN functionaliteit, waardoor je met 2 verschillende internetverbindingen kunt werken. De router kan ook worden geconfigureerd met Wireless WAN- of USB 4G WAN-verbindingen om tot 6 simultane WAN-verbindingen te creëren.

10. Mastering OpenVPN.

5/5

Productnaam: Mastering OpenVPN Deze boek geeft je de juiste kennis om veilige private netwerken te bouwen en te integreren met OpenVPN. Met dit boek leer je hoe je een OpenVPN kunt configureren en instellen, hoe je de ervaring voor gebruikers kunt verbeteren door verschillende authenticatiemethodes te gebruiken, en hoe je betere rapportage, monitoring, logging en controle kunt bewerkstelligen met OpenVPN. Als je al bekend bent met TCP/IP-netwerken en algemene systeembeheer, dan is dit boek ideaal voor jou. Je wordt verondersteld enige kennis en begrip te hebben van kernonderdelen en applicaties die te maken hebben met Virtuele Private Netwerken. Je leert in dit boek onder andere verschillende VPN-protocollen te identificeren (IPSec, PPTP, OpenVPN), hoe je je eigen Public Key Infrastructure kunt bouwen en certificaten kunt beheren, hoe je een VPN op verschillende apparaten zoals PCs, mobiele telefoons, tablets en meer kunt installeren, het verschil tussen een gerouteerd en een gebruiksklaar netwerk te begrijpen, je VPN te verbeteren met monitoring en logging, te authenticatieren tegen externe databases zoals LDAP of de Unix-wachtwoordbestand, en hoe je een OpenVPN-installatie die niet goed presteert kunt diagnostice.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste Unknown

Voor de selectie van de 10 beste Unknown zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Nee, wij hebben een uitgebreid onderzoek achter de rug, waarbij wij onder meer op de prijs, kwaliteit, samenstelling, pluspunten en minpunten hebben gelet.

Ja, deze Unknown review is 100% betrouwbaar. Dit komt onder meer doordat wij het onderzoek volledig zelf uitgevoerd hebben. Wij hebben alle varianten zelf bekeken, bestudeerd en geanalyseerd. Juist hierdoor zijn wij in staat geweest om een complete top samen te stellen.

Ja, deze Unknown is 100% onafhankelijk. Wij werken bewust niet samen met merken of fabrikanten. De 10 Unknown die wij aanraden, zijn dan ook varianten waar wij zelf ook voor zouden kiezen.

Auteur

Gamen is ongetwijfeld de grootste hobby in mijn leven. Het is iets wat ik het liefste elke dag doe, maar het is ook iets waarbij ik veel van mezelf vraag. Om uiteindelijk de beste gameprestaties te leveren, heb ik veel onderzoek gedaan naar de beste gameproducten. Alle kennis die ik daarbij opgedaan heb, deel ik graag met je op deze website. Dit doe ik niet alleen, maar samen met een team van gameliefhebbers.

30 jun. 2023
Jarno
Jarno

Onze laatste woord over VPN

Deze top 10 is zorgvuldig geselecteerd, en als je van plan bent een VPN te kopen, laat je dan zeker leiden door deze lijst. Misschien past er een VPN tussen die je nog nooit eerder had gezien of waar je nog nooit van had gehoord. Neem de tijd om een aantal van deze VPN's uit te proberen, dan kan je erachter komen welke het beste bij je past. Mocht je toch nog wat hulp nodig hebben bij je keuze, laat je dan vooral niet tegenhouden om contact op te nemen met de klantenservice van de VPN die je kiest. Zij zullen je helpen de juiste keuze te maken en al je vragen te beantwoorden. Doe ook zeker je eigen onderzoek, neem je tijd en vergeet niet om ook hier je ervaringen achter te laten. Dat helpt anderen in hun zoektocht naar de beste VPN.

Is een nieuwe VPN aan te raden?

Ja, een nieuwe Unknown is aan te raden. Dat is zeker het geval in deze twee situaties:

  • Je wilt voor het eerst een Unknown uitproberen. Heb je tot voorheen nog geen Unknown gebruikt tijdens het gamen? Of speelde je je games voorheen op een andere manier? Ongeacht wat de situatie is, kan het geen kwaad om eens een Unknown uit te proberen. Grote kans dat ‘ie bij je in de smaak valt.
  • Je huidige Unknown is aan vervanging toe. In de wereld van gameproducten staat de tijd niet stil. Dit blijkt overduidelijk uit de nieuwste Unknown waar je voor kunt kiezen. Mocht je je huidige Unknown graag willen vervangen, kies je ook het beste voor één van bovenstaande varianten.

Waar moet een nieuwe VPN aan voldoen?

Kies niet voor de eerste de beste Unknown die je online tegenkomt. Dat is één van de belangrijkste adviezen wij je mee willen geven. Je moet namelijk alleen kiezen voor een Unknown die aan de belangrijkste eisen voldoet:

  • De Unknown moet aan jouw wensen voldoen. Welke eisen stel je precies aan je nieuwe Unknown? Dat is één van de belangrijkste vragen om op voorhand over na te denken. Als je dat hebt gedaan, ben je snel in staat om de beste Unknown uit te kiezen.
  • De Unknown moet een top prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Zo raden wij je aan om alleen voor een Unknown van een A-merk te kiezen. Ook raden wij je aan om te investeren in de beste Unknown. Hier heb je simpelweg op termijn het meeste plezier van.