1. nas

De top 10 beste nas-systemen van 2024

Met verbazing kijk ik naar het assortiment Nas. Een breed scala aan opties dat ik niet eerder had gezien. Maar dan zie ik het, een selectie van de beste producten die jij allemaal beter kunt maken. De top 10 Nas systemen die aan alle eisen voldoen. De perfecte oplossing voor al jouw back-up en opslagbehoeften. Ik ben door de mogelijkheden geïnspireerd en kan niet wachten om meer te weten te komen.

Wat is de beste nas van 2024? Vind hier de top 10!

Kun je ook zo genieten van het spelen van een bepaalde game? Om nog meer plezier aan deze game te beleven, is de aanschaf van de beste Unknown aan te raden. Met de beste Unknown beleef je niet alleen meer plezier, maar ook behaal je ook nog betere prestaties met het gamen.

Speciaal voor jou zijn op zoek gegaan naar de 10 beste Unknown. De 10 Unknown waar wij uiteindelijk bij uitgekomen zijn, zijn de aanschaf meer dan waard. Met deze 10 beste Unknown geniet je gewoonweg veel meer van je games, je game console en de tijd die je aan het gamen besteedt.

Laatste aanpassing: 28 jul. 2023

De 5 beste nas-systemen op een rijtje

Zie je voordelen van een nieuwe Unknown in? Dan doe je er verstandig aan om even onderstaande 5 reviews op je gemakje door te nemen. In deze 5 reviews bespreken wij namelijk de 5 beste Unknown van dit moment. Door voor één van deze varianten te kiezen, breng je je gamebeleving naar een hoger niveau. Je beleeft hierdoor een stuk meer plezier, terwijl je ook veel betere gameprestaties kunt leveren.

1. Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

5/5

De Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS biedt u een veelzijdige manier om al uw gegevens veilig en georganiseerd op te slaan. Met een capaciteit van 512 GB SSD en een 6-core ARM-processor, heeft u meer dan genoeg ruimte om al uw bestanden op te slaan en te beheren. Met de Amber-app kunt u uw bestanden gemakkelijk uploaden, beheren en delen met vrienden en familie. U kunt ook toegang krijgen tot al uw gegevens vanaf elke locatie en op elk moment. Bovendien biedt de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS een extra beveiligingslaag. U kunt uw bestanden beveiligen met een wachtwoord en u kunt er zelfs voor kiezen om alleen bepaalde personen toegang te geven. Zo heeft u de volledige controle over uw gegevens en kunt u bepalen wie ze wel of niet ziet. Dankzij deze uitgebreide beveiligingsfuncties kunt u met een gerust hart al uw gegevens opslaan en beheren.

2. Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

5/5

Met AmberPRO heb je de mogelijkheid om je eigen cloud thuis te creëren. De Amber One AmberPRO 2TB biedt je 1TB*2 aan opslag, zodat je al je data veilig kunt opslaan. Bovendien maakt het gebruik van de NAS Wifi Router AC2600 met 2GB RAM het mogelijk om je data overal te delen met onbeperkt aantal gebruikers. Daarnaast biedt AmberPRO de mogelijkheid om je data te streamen naar je TV. Met de TV casting functie kun je video's en foto's direct streamen naar je TV, zodat je altijd de beste kijkervaring hebt. Ook heeft de AmberPRO de mogelijkheid om je Android of Iphone te back-uppen. Zo hoef je nooit meer bang te zijn om je data kwijt te raken.

3. Synology DS120j NAS.

5/5

Met de Synology DiskStation DS120j heb je een krachtige en toegankelijke NAS in handen. De DS120j is een 1-bay NAS waarmee je eenvoudig data kunt opslaan, delen en beveiligen, en daarbij een breed scala aan toepassingen kunt gebruiken. Deze NAS is ideaal voor beginners die de functionaliteit van een Synology NAS willen verkennen. De DS120j is voorzien van een compact, minimalistisch ontwerp dat perfect aansluit bij uw werkomgeving. De NAS staat garant voor een uitstekende prestatie, ook als je meerdere apparaten tegelijkertijd gebruikt. Je kunt je data eenvoudig synchroniseren over verschillende apparaten, zodat je altijd op de hoogte bent. Daarnaast biedt DS120j een uitgebreide suite aan beveiligingsmogelijkheden, waaronder ondersteuning voor antivirus-scans en firewalls. De DS120j wordt geleverd met 2 jaar garantie van Synology. Dit betekent dat je verzekerd bent van een product dat je kunt vertrouwen. Bovendien heeft Synology een uitgebreid serviceaanbod, waaronder online ondersteuning en technische hulp. Je kunt er zeker van zijn dat je altijd de beste service krijgt om je NAS-systeem optimaal te kunnen gebruiken.

4. Netwerkopslag Synology DS220.

5/5

De Synology DS220+ is een veelzijdige netwerkopslagoplossing die uw persoonlijke cloud creëert. Met de DS220+ kunt u eenvoudig bestanden opslaan, delen en beheren op een centrale locatie. De oplossing biedt u een eenvoudige manier om uw data te organiseren en te beheren, waardoor u de bestanden die u nodig heeft makkelijk kunt vinden. U kunt de DS220+ gebruiken in combinatie met een breed scala aan toepassingen zoals foto's, video's, muziek en documenten. De oplossing biedt u de mogelijkheid om gegevens te synchroniseren met verschillende apparaten, waardoor uw bestanden altijd up-to-date en toegankelijk zijn. Met de Synology DS220+ kunt u ook uw eigen persoonlijke cloud creëren om bestanden tussen verschillende apparaten te synchroniseren. U kunt de DS220+ ook gebruiken als een persoonlijke VPN-server om veilig en eenvoudig op afstand in te loggen op uw netwerk. De oplossing biedt ook een beveiligingsoplossing met behulp van verschillende beveiligingslagen, zoals encryptie, toegangscontrole en firewall. Met deze oplossing kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn. Kortom, de Synology DS220+ is de perfecte oplossing voor IT-fans die hun gegevens op een veilige manier willen organiseren en beheren. De oplossing biedt een eenvoudige manier om bestanden tussen verschillende apparaten te synchroniseren, waard.

5. Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

5/5

My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB van Western Digital is een revolutionaire opslagoplossing voor al uw digitale bestanden. Met deze opslagoplossing kunt u alle bestanden die u nodig heeft op één plek opslaan en ordenen. De My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB biedt hoge prestaties en is gebouwd met een hoogwaardige, krachtige processor, waardoor hij ideaal is voor het opslaan van grote bestanden. Het apparaat biedt ook een beveiligd netwerkgedeelte, waardoor uw bestanden veilig en beveiligd blijven. Met de My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB kunt u ook eenvoudig uw bestanden delen met uw familie, vrienden en collega's. U kunt ze eenvoudig downloaden en uploaden vanaf uw mobiele apparaat, tablet of laptop. U kunt ook eenvoudig een back-up maken van al uw bestanden, zodat u er altijd toegang toe heeft. Bovendien is het apparaat uitgerust met veel andere handige functies, zoals het automatisch synchroniseren van bestanden, het beheren van foto's en het streamen van media.

Nog eens 5 prima nas-systemen

Heb je de perfecte Unknown nog niet gevonden? Dan is het verstandig om ook even onderstaande 5 reviews goed door te nemen. Speciaal voor dit artikel zijn wij namelijk op zoek gegaan naar de 10 beste Unknown. Dit geeft des te meer aan dat wij niet over één nacht zijn gegaan. Ook over de onderstaande 5 Unknown zijn wij in ieder geval te spreken. Zij blinken op net iets andere gebieden uit dan de bovenstaande 5 Unknown.

6. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

5/5

De Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5 is een ideale oplossing voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om hun gegevens te organiseren en te delen. De NAS-oplossing is uitgerust met twee schijven voor 2,5 en 3,5 inch harde schijven, waardoor gebruikers hun eigen harde schijven kunnen kiezen om gegevens op te slaan. Met een ingebouwd 1.4GHz dual-core CPU, 512MB geheugen en een USB 3.0-poort, biedt de DS220j een betrouwbare prestatie voor het delen van bestanden en het streamen van media. Ook kan de DS220j worden gebruikt om back-ups van computers of mobiele apparaten te maken. De oplossing wordt geleverd met het bekroonde DiskStation Manager (DSM) besturingssysteem, dat een intuïtieve gebruikersinterface en gegevensbescherming biedt, waardoor gebruikers hun data eenvoudig kunnen beheren, beveiligen en delen.

7. Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

5/5

Synology DiskStation DS223 is een flexibele NAS-oplossing die geschikt is voor zowel kleine als grote bedrijven. Het beschikt over een Realtek processor, model RTD1619B, met een interne geheugencapaciteit van 2 GB DDR4. Met zijn ultra-hoge prestaties is de DS223 bij uitstek geschikt voor het hosten van kritische zakelijke toepassingen. De DS223 heeft een gebruiksvriendelijke interface en is compatibel met verschillende types opslagdrives zoals HDD en SSD, met een SATA III-interface. Het heeft ook een flexibele koelingsoplossing met één ventilator die de prestaties en de levensduur van de server verbetert. Bovendien biedt het ondersteuning voor een breed scala aan netwerkprotocollen, zoals SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP, enz. De DS223 is een betrouwbare en energie-efficiënte oplossing die een hoge betrouwbaarheid biedt, met een lage total cost of ownership.

8. Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4.

5/5

De Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4 biedt een uitgebreide oplossing voor de opslag van uw gegevens. De krachtige processor met 4 GB DDR4-geheugen biedt u de mogelijkheid om uw gegevens te consolideren met meer dan 50 TB opslagruimte over 4 bays. Als u meer opslagruimte nodig hebt, kunt u de schijfstation eenvoudig uitbreiden met de DX517-schijfstation, waarmee u tot 120 TB aan extra opslagruimte krijgt. Met de DS923+ kunt u uw werklasten versnellen door snellere netwerken en NVMe-schijven toe te voegen. Dankzij de schijfstation kunt u uw gegevens eenvoudig en veilig opslaan en synchroniseren.

9. Synology DS723+ RED 16TB (2x 8TB)

5/5

NO DESCRIPTION

10. Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS.

5/5

De Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS is een krachtige en betrouwbare opslagoplossing. Het is de perfecte manier om al je belangrijke bestanden veilig op te slaan, zodat je er altijd bij kunt. Met de My Cloud EX2 Ultra heb je een eigen cloud om al je bestanden en media te beheren. Het systeem is eenvoudig te installeren en heeft een gebruiksvriendelijke interface, waardoor iedereen het gemakkelijk kan gebruiken. De My Cloud EX2 Ultra heeft een opslagcapaciteit van 8TB, waardoor je meer dan genoeg ruimte hebt om al je bestanden op te slaan. Je kunt back-ups maken en enorme hoeveelheden content van meerdere computers, smartphones en tablets opslaan in je eigen privénetwerk, zonder extra kosten. Ook heb je de mogelijkheid om bestanden te delen met vrienden en familie, waardoor je ze overal kunnen bekijken. Met de ingebouwde media server kun je ook muziek, afbeeldingen en video's streamen naar elk apparaat in je netwerk.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste Unknown

Voor de selectie van de 10 beste Unknown zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Nee, wij hebben een uitgebreid onderzoek achter de rug, waarbij wij onder meer op de prijs, kwaliteit, samenstelling, pluspunten en minpunten hebben gelet.

Ja, deze Unknown review is 100% betrouwbaar. Dit komt onder meer doordat wij het onderzoek volledig zelf uitgevoerd hebben. Wij hebben alle varianten zelf bekeken, bestudeerd en geanalyseerd. Juist hierdoor zijn wij in staat geweest om een complete top samen te stellen.

Ja, deze Unknown is 100% onafhankelijk. Wij werken bewust niet samen met merken of fabrikanten. De 10 Unknown die wij aanraden, zijn dan ook varianten waar wij zelf ook voor zouden kiezen.

Auteur

Gamen is ongetwijfeld de grootste hobby in mijn leven. Het is iets wat ik het liefste elke dag doe, maar het is ook iets waarbij ik veel van mezelf vraag. Om uiteindelijk de beste gameprestaties te leveren, heb ik veel onderzoek gedaan naar de beste gameproducten. Alle kennis die ik daarbij opgedaan heb, deel ik graag met je op deze website. Dit doe ik niet alleen, maar samen met een team van gameliefhebbers.

30 jun. 2023
Jarno
Jarno

Onze laatste woord over nas

Het kan lastig zijn om te bepalen welk NAS je moet kiezen, maar met deze top 10 heb je een goede basis om je keuze op te baseren. Er staan producten tussen die geschikt zijn voor verschillende situaties en budgetten, dus een van deze apparaten zou jou op weg moeten helpen. Het gaat tenslotte om je online opslagplaats, en je wilt geen compromissen sluiten. Laat je dus leiden door de producten in deze top 10, ze zijn uitgekozen met de grootste zorg. Als je vragen of commentaar hebt over de NAS-systemen in deze lijst, aarzel dan niet om je reactie achter te laten! Wij horen graag van jou.

Is een nieuwe nas aan te raden?

Ja, een nieuwe Unknown is aan te raden. Dat is zeker het geval in deze twee situaties:

  • Je wilt voor het eerst een Unknown uitproberen. Heb je tot voorheen nog geen Unknown gebruikt tijdens het gamen? Of speelde je je games voorheen op een andere manier? Ongeacht wat de situatie is, kan het geen kwaad om eens een Unknown uit te proberen. Grote kans dat ‘ie bij je in de smaak valt.
  • Je huidige Unknown is aan vervanging toe. In de wereld van gameproducten staat de tijd niet stil. Dit blijkt overduidelijk uit de nieuwste Unknown waar je voor kunt kiezen. Mocht je je huidige Unknown graag willen vervangen, kies je ook het beste voor één van bovenstaande varianten.

Waar moet een nieuwe nas aan voldoen?

Kies niet voor de eerste de beste Unknown die je online tegenkomt. Dat is één van de belangrijkste adviezen wij je mee willen geven. Je moet namelijk alleen kiezen voor een Unknown die aan de belangrijkste eisen voldoet:

  • De Unknown moet aan jouw wensen voldoen. Welke eisen stel je precies aan je nieuwe Unknown? Dat is één van de belangrijkste vragen om op voorhand over na te denken. Als je dat hebt gedaan, ben je snel in staat om de beste Unknown uit te kiezen.
  • De Unknown moet een top prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Zo raden wij je aan om alleen voor een Unknown van een A-merk te kiezen. Ook raden wij je aan om te investeren in de beste Unknown. Hier heb je simpelweg op termijn het meeste plezier van.