1. mesh wifi router

De top 10 beste mesh wifi routers van 2024

Met veel plezier introduceren wij de top 10 mesh wifi routers. Om te bepalen welke router het beste bij u past, hebben wij de markt uitgekamd en de meest populaire modellen voor u geselecteerd. Hierbij presenteren wij de beste opties voor elke budgetcategorie. Door deze selectie te maken is het dus niet meer nodig om verder te zoeken: alle opties staan al voor u klaar.

Wat is de beste mesh wifi router van 2024? Vind hier de top 10!

Kun je ook zo genieten van het spelen van een bepaalde game? Om nog meer plezier aan deze game te beleven, is de aanschaf van de beste Unknown aan te raden. Met de beste Unknown beleef je niet alleen meer plezier, maar ook behaal je ook nog betere prestaties met het gamen.

Speciaal voor jou zijn op zoek gegaan naar de 10 beste Unknown. De 10 Unknown waar wij uiteindelijk bij uitgekomen zijn, zijn de aanschaf meer dan waard. Met deze 10 beste Unknown geniet je gewoonweg veel meer van je games, je game console en de tijd die je aan het gamen besteedt.

Laatste aanpassing: 4 aug. 2023

De 5 beste mesh wifi routers op een rijtje

Zie je voordelen van een nieuwe Unknown in? Dan doe je er verstandig aan om even onderstaande 5 reviews op je gemakje door te nemen. In deze 5 reviews bespreken wij namelijk de 5 beste Unknown van dit moment. Door voor één van deze varianten te kiezen, breng je je gamebeleving naar een hoger niveau. Je beleeft hierdoor een stuk meer plezier, terwijl je ook veel betere gameprestaties kunt leveren.

1. Linksys Atlas 6 MX2003 Mesh WiFi Routers WiFi 6 AX3000 Dual-Band 3-Pack.

5/5

Met de Linksys Atlas 6 MX2003 Mesh WiFi Routers WiFi 6 AX3000 Dual-Band 3-Pack heb je een flexibele oplossing die altijd aan jouw behoeften voldoet. Deze Mesh WiFi-routers geven je de mogelijkheid om een wifi-netwerk te creëren dat jouw hele huis, appartement of bedrijf bestrijkt. Het heeft veel functies zoals dual-band WiFi 6, MU-MIMO-technologie, EasyMesh-compatibiliteit, Parental Control en veel meer. De Mesh WiFi-routers maken gebruik van de nieuwste WiFi 6-technologie, waardoor je geniet van een veel betere prestatie en meer bandbreedte. De MU-MIMO-technologie zorgt ervoor dat meerdere apparaten tegelijk kunnen worden verwerkt, waardoor je geniet van een veel snellere verbinding. Met de Parental Control-functie heb je de mogelijkheid om toegang tot je netwerk te beheren en te beperken. Daarnaast heeft de Linksys Atlas 6 ook EasyMesh-compatibiliteit, waardoor je je netwerk gemakkelijk kunt uitbreiden met andere Mesh WiFi-routers.

2. Linksys Atlas 6 MX2002 Mesh WiFi Routers WiFi 6 AX3000 Dual-Band 2-Pack.

5/5

De Linksys Atlas 6 MX2002 Mesh WiFi Routers WiFi 6 AX3000 Dual-Band 2-Pack zorgt voor een krachtig en stabiel draadloos netwerk dat meer dan genoeg vermogen heeft om al je apparaten te bedienen. De router is uitgerust met de nieuwste WiFi 6-technologie en de modernste dual-band-antenne die een ongeëvenaarde bandbreedte biedt en een stabiele verbinding garandeert. Bovendien is de router uitgerust met de beproefde Linksys Intelligent Mesh-technologie, waardoor je draadloos netwerk meegroeit met je behoeften. Je kunt er eenvoudig extra access points aan toevoegen om de dekking en prestaties te vergroten. Daarnaast is de router uitgerust met de nieuwste beveiligingsstandaarden, waaronder WPA3, om je netwerk te beschermen tegen hackers en cybergerelateerde bedreigingen. Deze router is daarom een uitstekende keuze voor al je draadloze netwerkbehoeften.

3. TP-Link Deco M4 Mesh WiFi 3-pack 2018.

5/5

Met een TP-Link Deco M4 Mesh WiFi 3-pack 2018 blijf je altijd en overal verbonden. De Deco Mesh-technologie zorgt voor een betere wifi-ervaring met hogere wifi-snelheden en een sterk wifi-signaal. Met een bereik tot wel 4000 vierkante meter is het een ideale oplossing om doodzones in je huis te vermijden. Deco M4 maakt gebruik van draadloze verbindingen en optionele Ethernet-backhaul om de units met elkaar te verbinden voor nog snellere netwerksnelheden en echt naadloze dekking. Dankzij de Deco M4 ben je altijd en overal verbonden met het internet, ook als je onderweg bent. Dit is ideaal voor streaming, gamen, browsen en andere online activiteiten. Ook met meerdere apparaten die tegelijkertijd gebruikmaken van het netwerk is er geen enkele vertraging of onderbreking. Deco M4 biedt ook extra veiligheid met een aanpasbare beveiligingsfunctie, waarmee je het netwerk kunt beveiligen en de toegang tot bepaalde websites kunt beperken.

4. TP-Link Deco E4 Mesh Wifi 3-Pack - 2019.

5/5

De TP-Link Deco E4 Mesh Wifi 3-Pack is ontworpen om een uitgebreide wifi dekking te bieden in het hele huis. Met de Deco E4 Mesh Wifi 3-Pack krijg je een uitstekende internetervaring, waardoor je ongestoord en onbeperkt kunt surfen, gamen, streamen en meer. De Deco E4 Mesh Wifi 3-Pack heeft een eenvoudige setup, waardoor je het systeem snel en moeiteloos kunt instellen. Bovendien heeft deze router een simpele, intuïtieve app waarmee je het netwerk gemakkelijk kunt beheren. Je kunt bijvoorbeeld controleren welke apparaten er verbonden zijn met het netwerk, de bandbreedte beheren, de gastnetwerken instellen en meer. Verder biedt de Deco E4 Mesh Wifi 3-Pack de mogelijkheid om je thuisnetwerk te beveiligen met WPA3-encryptie, wat het netwerk volledig beschermt tegen externe aanvallen. Bovendien is de Deco E4 uitgerust met de TP-Link HomeCare-technologie, die je netwerk beveiligt met anti-virus, malwarebescherming, ouderlijk toezicht en meer.

5. TP-Link Deco X50 Mesh WiFi Wifi 6 3000Mbps 3-pack 2022.

5/5

Met de TP-Link Deco X50 Mesh WiFi Wifi 6 3000Mbps 3-pack 2022 haal je het meest optimale uit je internetverbinding. Je hebt een krachtige router die zorgt voor een stabiele en snelle internetverbinding, ook als je veel apparaten verbonden hebt. Je kunt ook genieten van een enorm bereik met dit mesh wifi systeem. Bovendien heeft de router een Multi-User MIMO functie, waardoor meerdere gebruikers gelijktijdig snel internet kunnen gebruiken. Dit maakt deze router de perfecte keuze als je gebruik maakt van veel slimme apparaten in je huis. Het configureren van de router is eenvoudig en snel te doen via de app, die je kunt installeren op Android of iOS. Zo ben je binnen no-time klaar om te browsen. Geniet van een toekomstig netwerk dat sneller laadt en meer verbinding maakt met de TP-Link Deco X50 Mesh WiFi Wifi 6 3000Mbps 3-pack 2022.

Nog eens 5 prima mesh wifi routers

Heb je de perfecte Unknown nog niet gevonden? Dan is het verstandig om ook even onderstaande 5 reviews goed door te nemen. Speciaal voor dit artikel zijn wij namelijk op zoek gegaan naar de 10 beste Unknown. Dit geeft des te meer aan dat wij niet over één nacht zijn gegaan. Ook over de onderstaande 5 Unknown zijn wij in ieder geval te spreken. Zij blinken op net iets andere gebieden uit dan de bovenstaande 5 Unknown.

6. TP-Link Deco M5 Mesh Wifi 2-Pack.

5/5

Met de TP-Link Deco M5 krijg je een uitgebreide en betrouwbare wifi ervaring in je gehele huis. Deze twee stations werken samen om de wifi dekking te vergroten, zodat je overal in je huis een stabiele en snelle verbinding hebt. De stations zijn ook geschikt voor het aansturen van slimme apparaten, zoals lichten, thermostaten en beveiligingscamera's. Dankzij de TP-Link Deco M5 stel je eenvoudig een kinderscherm in, waarmee je de toegang tot bepaalde websites of apps kan beperken. Ook is het mogelijk om verschillende netwerken aan te maken voor je gasten of verschillende leden van het gezin. Je krijgt hierbij een veilige verbinding, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de privacy. Dankzij de gebruiksvriendelijke mobiele app kun je eenvoudig je instellingen aanpassen.

7. Google Nest WiFi Multiroom Wifi Punt Uitbreiding.

5/5

Met de Google Nest WiFi Multiroom Wifi Punt Uitbreiding krijg je een maximale dekking van 90m² voor je wifi. Het punt is gemakkelijk aan te sluiten op je bestaande Nest WiFi Router of een ander Google WiFi systeem. Het systeem werkt intelligent achter de schermen om het signaal sterk te houden. Met de geïntegreerde speaker met Google Assistent kun je de Nest WiFi volledig met je stem bedienen. Of je nu muziek wil afspelen, wifi wil pauzeren of vragen naar het weer, het is allemaal mogelijk. Het Nest WiFi systeem is compatibel met een breed scala aan apparaten van verschillende merken en is ook gemakkelijk te koppelen aan de Google Home-app. Daarnaast worden er automatisch updates uitgevoerd, zodat je wifi-netwerk altijd veilig en betrouwbaar blijft. Met de Google Nest WiFi Multiroom Wifi Punt Uitbreiding heb je een draadloos netwerk dat up-to-date is en een uitstekende dekking biedt.

8. TP-Link Deco X60 Mesh WiFi Wifi 6 AX5400 3-pack 2022.

5/5

Met het TP-Link Deco X60 Mesh WiFi Wifi 6 AX5400 3-pack 2022 breng je je wifi naar een nieuw niveau. Dit multiroom wifi systeem heeft een uiterst betrouwbare connectiviteit en een verbeterde dekking. Hierdoor kun je genieten van hogere internetsnelheden over het hele huis. Met de Deco X60 krijg je ook een Mesh-netwerk waarmee je verschillende routers of wifi-stations met elkaar verbindt. Deze verbindingen laten je toe om een naadloze verbinding te krijgen voor al je apparatuur, zodat je altijd de beste verbinding hebt. Daarnaast heeft de Deco X60 ook een uitgebreide beveiliging om je privégegevens te beschermen. Zowel je verbinding als je gegevens worden beveiligd met een encryptie met de nieuwste technologie, waardoor je kunt genieten van een veilig en goed beveiligd netwerk. Bovendien heeft de Deco X60 ook een handige app waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot je netwerk, waar je ook bent.

9. TP-Link Deco P9 Multiroom WiFi Mesh WiFi 3-Pack.

5/5

Met de TP-Link deco P9 Multiroom wifi mesh wifi oplossing kun je een stabiele en betrouwbare wifi verbinding binnen je gezin creëren. Het 3-pack is eenvoudig te installeren en te beheren met de Deco App. Je krijgt een overzichtelijke interface waar je eenvoudig de beveiligingsinstellingen kunt aanpassen of de bekabelde verbindingen kunt beheren. De Deco P9 maakt ook gebruik van het nieuwste wifi 6-protocol, waarmee je een sneller netwerk kunt creëren met een hogere capaciteit dan wifi 5. Het is een uitstekende keuze als je een groot netwerk met veel apparaten hebt. Daarnaast is de Deco P9 ook compatible met Alexa, waardoor je je netwerk kunt bedienen met je stem. Met de Deco P9 creëer je een stabiele en betrouwbare wifi verbinding die je gezin kan gebruiken.

10. TP-Link Deco XE75 Pro Mesh WiFi Tri-band Wifi 6E 5400Mbps 3-pack 2022.

5/5

De Deco XE75 Pro is een wifi-mesh-oplossing met de modernste WiFi 6E technologie. Dit systeem maakt gebruik van de nieuwste tri-band technologie, waardoor een betere prestatie en meer stabiliteit worden geboden. Daarnaast biedt het een uitzonderlijke data doorvoer, tot wel 5400Mbps. Met de Deco XE75 Pro profiteert u van een betrouwbare en stabiele wifi-verbinding, ook als er veel apparaten tegelijkertijd gebruik maken van het netwerk. Bovendien is het systeem uitgerust met een ingebouwde AI-bescherming, waardoor uw netwerk wordt beschermd tegen malware, phishing-aanvallen en meer. Daarnaast biedt het Deco-systeem een ingebouwde ouderlijk toezicht, waarmee u online content kunt blokkeren en tijden kunt instellen waarop uw kinderen toegang hebben tot het internet.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste Unknown

Voor de selectie van de 10 beste Unknown zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Nee, wij hebben een uitgebreid onderzoek achter de rug, waarbij wij onder meer op de prijs, kwaliteit, samenstelling, pluspunten en minpunten hebben gelet.

Ja, deze Unknown review is 100% betrouwbaar. Dit komt onder meer doordat wij het onderzoek volledig zelf uitgevoerd hebben. Wij hebben alle varianten zelf bekeken, bestudeerd en geanalyseerd. Juist hierdoor zijn wij in staat geweest om een complete top samen te stellen.

Ja, deze Unknown is 100% onafhankelijk. Wij werken bewust niet samen met merken of fabrikanten. De 10 Unknown die wij aanraden, zijn dan ook varianten waar wij zelf ook voor zouden kiezen.

Auteur

Gamen is ongetwijfeld de grootste hobby in mijn leven. Het is iets wat ik het liefste elke dag doe, maar het is ook iets waarbij ik veel van mezelf vraag. Om uiteindelijk de beste gameprestaties te leveren, heb ik veel onderzoek gedaan naar de beste gameproducten. Alle kennis die ik daarbij opgedaan heb, deel ik graag met je op deze website. Dit doe ik niet alleen, maar samen met een team van gameliefhebbers.

30 jun. 2023
Jarno
Jarno

Onze laatste woord over mesh wifi router

Met de bovenstaande top 10 heb je een ideaal startpunt om een goede keuze te maken bij de aanschaf van een mesh wifi router. En als je even de tijd neemt om de verschillende kenmerken en eigenschappen van de routers te vergelijken, ben je verzekerd van een toestel dat volledig aansluit bij de wensen van jou en je gezin. Wees er daarom dus maar zeker van dat jouw keuze een goede zal zijn! Vergeet ook niet om achteraf je reactie achter te laten over wat je van de mesh wifi router vindt. Laat jouw ervaring als een steuntje in de rug dienen voor anderen die op zoek zijn naar een goede router. Je kunt er zeker van zijn dat je het juiste toestel heb gekozen als je rekening houdt met de bovenstaande producten. Geniet dus van je top mesh wifi en neem er vooral van langs!

Is een nieuwe mesh wifi router aan te raden?

Ja, een nieuwe Unknown is aan te raden. Dat is zeker het geval in deze twee situaties:

  • Je wilt voor het eerst een Unknown uitproberen. Heb je tot voorheen nog geen Unknown gebruikt tijdens het gamen? Of speelde je je games voorheen op een andere manier? Ongeacht wat de situatie is, kan het geen kwaad om eens een Unknown uit te proberen. Grote kans dat ‘ie bij je in de smaak valt.
  • Je huidige Unknown is aan vervanging toe. In de wereld van gameproducten staat de tijd niet stil. Dit blijkt overduidelijk uit de nieuwste Unknown waar je voor kunt kiezen. Mocht je je huidige Unknown graag willen vervangen, kies je ook het beste voor één van bovenstaande varianten.

Waar moet een nieuwe mesh wifi router aan voldoen?

Kies niet voor de eerste de beste Unknown die je online tegenkomt. Dat is één van de belangrijkste adviezen wij je mee willen geven. Je moet namelijk alleen kiezen voor een Unknown die aan de belangrijkste eisen voldoet:

  • De Unknown moet aan jouw wensen voldoen. Welke eisen stel je precies aan je nieuwe Unknown? Dat is één van de belangrijkste vragen om op voorhand over na te denken. Als je dat hebt gedaan, ben je snel in staat om de beste Unknown uit te kiezen.
  • De Unknown moet een top prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Zo raden wij je aan om alleen voor een Unknown van een A-merk te kiezen. Ook raden wij je aan om te investeren in de beste Unknown. Hier heb je simpelweg op termijn het meeste plezier van.